Testimonials

Slide background
Slide background

“Het NIC heeft afgelopen jaar met hulp van Roy Beek haar Kennismarketing campagne opgezet met als resultaat meer dan 50 whitepapers en twee E-books met relevante content op het gebied van Inkoop voor zowel Publieke als Private organisaties. Naast een goede basis als kennisautoriteit leverde het verspreiden van de whitepapers bekendheid en diverse opdrachten op. Roy wist in een zeer korte tijd als moderator en organisator de kennis van onze professionals om te zetten in relevante content voor onze klanten”

Wouter SchipperheinDirecteur, Het NIC

“In mijn functie als directeur bij PTS heeft Roy mij geholpen om het juiste sales team om mij heen te verzamelen. Hij heeft mij daarbij gecoacht om met het team de beste resultaten te behalen. Later heeft Roy voor PTS White Paper marketing opgezet en ingevoerd . Het concept dat Roy hierbij hanteert zorgt ervoor dat White Papers ingezet worden als commercieel instrument en succesvolle methode om gekwalificeerde leads te genereren. Hij heeft van mij een vurig voorstander van zijn White Paper marketing concept gemaakt en dat niet alleen omdat het allemaal klopt, maar vooral omdat het resultaten oplevert”

Henk van schiltDirecteur, PTS

“Ik ken Roy al heel lang. Hij heeft ons gedurende 2004 geholpen met het opzetten van een compleet platform voor kennismarketing. Dat heeft onze visie op sales en de salescycle ingrijpend veranderd. Tot op de dag van vandaag gebruiken we zijn ideeen en methodiek. Roy is de persoon, waarmee je goed kunt sparren en die met zijn kritische vragen snel een goede analyse kan maken”

René van KlaverenDirecteur, Hands On

“Ik heb Roy gedurende vier jaar (2005-2009) leren kennen als medebestuurslid van Hockeyvereniging ’t Spandersbosch in Hilversum. Een vereniging die een zeer snelle groei doormaakt, zowel kwalitatief als kwantitatief. Wij hebben als bestuur gemeenschappelijk doelgericht gewerkt aan het neerzetten van structuren. Roy deed dat op het gebied van zijn portefeuille Communicatie, waarbij hij onder meer de digitale communicatie heeft vormgegeven en opgezet. Hij is daarbij zeer ambitieus, met een helder doel voor ogen, vanuit een visie. Ook zijn bijdragen aan bredere discussies over strategische onderwerpen waren altijd zeer doordacht en constructief. Een fijne man om mee te werken, die niet snel tevreden is”

Ton SpeetPartner, TEN HAVE Change Management

I hired Roy for Interactive Intelligence in the Benelux for the development of whitepapers. Roy showed excellent expertise with regards to a successful range of whitepapers, used for campaign management which resulted in an high increase of lead generation at the end.

Linda HilberinkField Marketing Manager EMEA, Interactive Intelligence

“Roy heeft mij bij Goudappel Coffeng ondersteund bij het opzetten van een portal voor leadgeneratie. Voor veel inhoudelijk gedreven adviseurs is acquisitie een besmet woord. De enthousiaste inbreng en aanpak van Roy heeft een grote bijdrage geleverd aan het plezier dat de betrokken adviseurs hebben ontwikkeld in marktontwikkeling”

Sander van DijkSenior Consultant, Goudappel Coffeng

“Roy guided us through the process of initiating the new concept of whitepaper marketing. His extensive knowledge and experience on this matter helped us to open a new market and get in contact with a new category of prospects”

Wilco SchumacherMarketing & Communication Manager, SDB Groep

Bij LYNC hebben we ons een aantal maal laten begeleiden en adviseren door Roy op het gebied van sales aanpak, whitepaper marketing, vertalen marktplannen naar concrete marketing- en sales aanpak. Roy heeft zich daarin niet alleen uitermate deskundig en professioneel getoond, maar functioneert op uiterst plezierige wijze als een echte partner in business!”

Leo VerkaikSales & Marketing Manager, Lync
© Copyright - Trace Business Development -Van Heemstraweg- West 4 - 5301 PA - Zaltbommel - +31 418 76 90 12 - Privacy statement - Gedragscode