Outsourcing

Slide background
Slide background


Outsourcing: Hoe kunnen wij het genereren van sales opportunities uitbesteden? 

Als dienstverlener bied ik de mogelijkheid leadgeneratieprocessen of onderdelen te outsourcen buiten uw organisatie, u of uw organisatie te ontzorgen op het complete proces met als resultaat: gekwalificeerde marketing leads, sales ready leads, business opportunities of zelfs afspraken voor uw mensen bij potentiële opdrachtgevers. Maar ook het uitbesteden van het creëren van content, zoals bijvoorbeeld: het schrijven van whitepapers, het ontwikkelen en produceren van video infographics, het faciliteren van webinars.

De strategie vereist een aanpak op onderstaande verschillende deelgebieden. Deze deelgebieden bevatten allen hun specifieke kenmerken volgens onderstaand proces en zorgen voor maximaal rendement van de strategie met een meetbaar resultaat.

Wilt u weten of uitbesteden ook voor uw organisatie haalbaar is?  Vul dan onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak.

Vul onderstaand formulier in en u wordt teruggebeld

1 + 3 = ?

© Copyright - Trace Business Development -Van Heemstraweg- West 4 - 5301 PA - Zaltbommel - +31 418 76 90 12 - Privacy statement - Gedragscode